Novetats i notícies

Nou pont de rentat a BP Forallac

09/04/2019

A partir d'aquest cap de setmana vine a rentar al nou pont de Forallac. Un pont de rentat amb la tecnologia del líder mundial en rentat: Washtec.

Prohibició de la gratuïtat de les bosses de plàstic

12/04/2017
Ha entrat en vigor la llei 5/2017 en què es prohibeix el lliurament gratuït de bosses de caixa de qualsevol material plàstic.
cartell_informatiu_bosses_versio-porta.p
Documento Adobe Acrobat 470.1 KB

Nous carburants Diesel-A i gasolina 95 exclusius de BP

01/10/2015

Nous carburants amb tecnologia ACTIVE dissenyat per eliminar la brutícia del motor en menys de dos repostatges, permetent-lo realitzar fins a 56km més per dipòsit. Per tant, cuida el teu motor fent-lo més eficient i redueix el consum.

 

                                                                     Més info clicant al següent link.

Anunci RAC1

L'Associació de distribuidors de gasoil de Catalunya promou els avantatges del gasoil amb un anunci a RAC1. Escolta'l aquí!

Difusió RAC1.mp3
Archivo de audio MP3 784.1 KB

Torna la Grossa

19/06/2015

Aquest 2015 torna la Grossa de Cap d'any amb més força i moltes novetats. Ja podeu reservar i seleccionar números concrets a través dels nostres punts de venta a les estacions de Corçà i Vulpellac. El preu del bitllet es manté en 5 €.

Més info a: www.lagrossa.cat

Bones vacances Bona sort

26/06/2014

Ja ens ha arribat la GROSSA DE CAP D'ANY de Loteria de Catalunya que se sortejarà el 31 de desembre. La podeu adquirir a les nostres estacions de Corçà i Vulpellac.

 

El preu per butlleta és 5 €. Aquest any les sèries seran més llargues: 100 bitllets de 5 €. I per tant, l'import disponible d'un mateix número és 500 €.

 

Més informació clicant aquí.

Gas butà i propà a les nostres estacions de servei

11/06/2014

A les nostres estacions de servei de Corçà i Vulpellac podeu adquirir ampolles de butà o propà.

L'ampolla de Butà Cepsa té un nou disseny en acer inoxidable que fa que pesi  la meitat que una convencional amb la matebxa càrrega de gas. Incorpora un guarda vàlvules que la fa més segura que les tradicionals. I a més és compatible amb qualsevol instal·lació de butà !

 

Devolució de l'IVMDH o més conegut com a cèntim sanitari

L'IVMDH són les sigles de "Impuesto sobre vendas minoristas de determinados hidrocarburos" que es va aplicar des de l'any 2002 al 2012 a les gasolines i als gasoils, entre d'altres hidrocarburs. Aquest impost també se'l coneix com "el cèntim santari".

 

Per a reclamar aquest impost cal omplir el formulari específic de l'agència tributaria i aportar-ne les factures. El període de devolució és del 2010 al 2012.  Podeu trobar més informació al següent enllaç.

 

Us recomanem que consulteu aquest tema amb el vostre gestor tributari.

Premi de 1.000 euros repartit a l'Estació de Forallac

02/2014

A l'estació de servei Forallac hem repartit un premi de 1.000 euros de Loteria de Catalunya. Les nostres estacions de servei són distribuïdores de Loteria de Catalunya i podeu jugar a 6/49, Trio, Super 10, Express i Loto ràpid. Esperem repartir més premis ben aviat!

Un any més col·laborem amb la Creu Roja

01/2015 Des del 2002 Estació Servei Corçà col·labora amb la Creu Roja. Aquest any hem renovat el nostre compromís amb la solidaritat.

28/10/2013

Sol·licita la nova targeta Visa BP aquí.

Targeta sense quota anual amb la qual podràs pagar a qualsevol establiment i aconseguiràs descomptes !

Ja tenim guanyadors de les 3 motos del nostre 50è aniversari!

El dia 17/09/2013 es va realitzar el sorteig de tres motos davant notari tal i com establien les bases del sorteig. Els guanyadors han estat:

Luis Cornellà Calvell de Celrà

Glòria Fàbregas Juanmiquel de Parlavà

Josep Cadanet Godó de La Bisbal

 

Enhorabona a tots tres!

 

Des d'Estació Servei Corçà també volem agraïr a tots els nostres clients que heu participat omplint les butlletes en la celebració del 50è aniversari.

Biodièsel a partir de blat de moto

27/05/2013

El biodièsel és estimat i odiat amb la mateixa passió. D'una banda redueix la dependència del petroli, però per altra banda necessita ingents quantitats de vegetals (i terres cultivables) que priven del consum humà... A més, tot i ser renovable, també contamina i és més car per litre que el petroli... com a mínim fins ara. 

Resulta que a Indiana (Estats Units) ja es prepara una planta pilot capaç de convertir les tiges i fulles de les plantes de blat de moro en dièsel i combustible per a avions.

 

Per llegir l'article complert, clica aquí.

Loteria de Catalunya també a Corçà!

02/05/2013 Les nostres estacions de servei de Corçà i Vulpellac són distribuidores de la loteria de Catalunya. Hi trobareu els següents jocs: 6/49, Trio, Super 10, express i Loto ràpid.

 

 

 

Per què el gasoil és tan car?

31/10/2012

Aquesta és una pregunta que escoltem sovint a les nostres estacions de servei. La AOP - Asociación Española de Operadores de Productes Petrolíferos- ha elaborat el document adjunt on es desglossa el preu d'un litre de gasoil i de gasolina SP95. Descarregant-lo podreu observar el percentatge que correspon als impostos que s'apliquen sobre els carburants (IVA, IVMDH estatal i  autonòmic (Impost sobre les Vendes Minoristes de Determinats  Hidrocarburs) i IIEE (Impostos especials), el percentatge pels operadors.

Composisió del preu del carburant
201209_Composició_preus.pdf
Documento Adobe Acrobat 615.2 KB

Captura de firma electrònica

16/04/2012

Amb l'objectiu d'incorporar les darreres innovacions tecnològiques veureu que hem instal·lat a les nostres estacions de servei un sistema de captura de firma electrònica. Ja està activat per als clients de facturació mensual.

Tarifa Plana per a gasoil de calefacció

15/11/2010

Si ets un particular o una comunitat de propietaris, fracciona el pagament del teu gasoil de calefacció pagant una quota mensual fixa. Com si contractessis una tarifa plana pel període acordat.

 

Per a més informació contacta'ns.